Najnowsze artykuły:
Olej rzepakowy często przegrywa w rankingach popularności na przykład z oliwą z oliwek, jednak też zasługuje na szczególne miejsce w naszym jadłospisie. Zobacz, dlaczego warto go używać i jak konkretn ...
Salma Hayek wypija filiżankę rosołu kolagenowego codziennie, Gwyneth Paltrow regularnie dzieli się swoją pasją do bone broth, podkreślając jego wpływ na zdrowie jelit, a Zoë Kravitz nie ukrywa, że to ...
Kanapki to klasyk polskiego stołu – od śniadań po kolacje, praktyczne i szybkie, a do tego łatwo je urozmaicić różnymi dodatkami. Niestety, jedno z ...
Składniki: 2 średnie jabłka, 1 duże lub 2 małe jajka, 0,5 szklanki mąki żytniej typ 2000, niecałe 0,5 szklanki mleka 0,5 proc., 1 łyżeczka proszku do pieczenia, 0,5-1 łyżeczki cynamonu, miód.
Rosół jest zupą, która zazwyczaj gości na naszych stołach w niedziele, ale nie tylko. W zależności od regionu jej smak może się różnić. Jest jednak jedno warzywo, którego każdy, niezależnie, gdzie mie ...
Jakie produkty spożywcze najchętniej kupujecie, gdy robicie zakupy w Biedronce? Swoją listą najchętniej kupowanych 5 produktów podzielił się dietetyk Michał Wrzosek. Lista popularnego dietetyka ...
Przez cały rok, a zwłaszcza w okresie jesienno- zimowym, kefir powinien być stałym elementem naszej diety. Dr Bartek Kulczyński wyjaśnia, z czym najlepiej łączyć produkt, by jak najbardziej wzmocnić j ...
Michał Wrzosek zdradził kulisy współpracy z Borysem Szycem i opowiedział, jak aktor walczył o nową, lepszą sylwetkę. W rozmowie odniósł się też do głośnych wypowiedzi Roberta Pasuta, dotyczących ideal ...
Mleko UHT jest owiane złą sławą, ale czy słusznie? Zobacz, co sądzi na ten temat specjalista od zdrowego odżywiania. Sprawdź też, czym dokładnie różni się od mleka pasteryzowanego.