Najnowsze artykuły:
Pasteryzacja to proces podgrzewania żywności, takiej jak mleko, ser, jogurt, piwo, cydry owocowe, wino i inne produkty spożywcze do wystarczająco wysokiej temperatury i przez wystarczający okres, aby ...
Pasteryzacja to proces podgrzewania żywności, takiej jak mleko, ser, jogurt, piwo, cydry owocowe, wino i inne produkty spożywcze do wystarczająco wysokiej temperatury i przez wystarczający okres, aby ...
Podobno człowiek zanim skonsumuje posiłek - „je" oczami. Znaczenie ma więc nie tylko smak, ale i wygląd potrawy. Mistrzowie garnirowania przekonują, że nawet niezbyt wyszukane danie może być przebojem ...
Ozdabiane owocowymi szpatułkami, skórkami cytrusów, liśćmi ziół, pudrem czy jadalną farbą. Choć to smak gra główne skrzypce, to niebanalne podanie koktajli również jest bardzo istotne. O tym, jak ...