url.com.pl

Reklama

Najnowsze artykuły:

Radość, łzy wzruszenia, odśpiewane sto lat i strzał korka od szampana. Były kwiaty, gratulacje osobiste, telefoniczne i sms-owe. Wszystko to zaledwie kilkanaście minut po godzinie 22, kiedy to do ...

Karol Okrasa -znany polski kucharz, popularyzator kulinariów. Prezenter programów o gotowaniu. 23.03.2024 19:01 Makaron, ser i pieczarki. Okrasa ma własną wersję amerykańskiej zapiekanki Karol Okrasa ...

Karol zaprezentuje oryginalny i rzadki przysmak - konfiturę z zielonych orzechów. Powstaje ona z niedojrzałych, zielonych orzechów włoskich zbieranych na przełomie czerwca i lipca. Samo przygotowanie ...

Karol Okrasa opowie o Chronionym Oznaczeniu Geograficznym, które informuje, że dany produkt albo potrawa są wytwarzane w sposób tradycyjny, co ma decydujący wpływ na jakość i smak. W Chmielnie Okrasa ...

Kto został burmistrzem Wielunia? W niedzielę, 21 kwietnia 2024 roku, w Wieluniu odbyła się druga tura wyborów samorządowych. W wyborczej dogrywce starli się ...

Karol Okrasa to ceniony szef kuchni i znawca kuchni polskiej pochodzący z Białej Podlaskiej. Kucharz od lat przemierza różne zakątki Polski, pokazując, jakie... Karol Okrasa to popularny szef kuchni ...

W sobotę 16 grudnia odbyło się „Gotowanie z Sercem - Kolacja z Mistrzami Smaku”. Karol Okrasa, Mikołaj Rey, Dżenneta Bogdanowicz i Tomasz Siwkowski gotowali na... Czego tam nie było!

To niezwykła podróż po Pomorskim — Krainie Pięciu Żywiołów! Kociewie ma się czym pochwalić! Karol Okrasa... W Zamku Książ gości znany i lubiany kucharz Karol Okrasa. O godzinie 16:00 będzie dzisiaj, ...

W tym tygodniu w Lidlu możecie spróbować... Karol Okrasa to ceniony szef kuchni i znawca kuchni polskiej pochodzący z Białej Podlaskiej. Kucharz od lat przemierza różne zakątki Polski ...

W tym tygodniu w Lidlu możecie spróbować... W Zamku Książ gości znany i lubiany kucharz Karol Okrasa. O godzinie 16:00 będzie dzisiaj, 22 października gotował na żywo. Live cooking z Karolem Okrasą ...

url.com.pl | Bitcoin | Bank

Copyright © 2024. All Rights Reserved.